Prieš ištrinant jūsų freemeet paskyrą
Nuoširdžiai gailimės matydami jus išeinant. Jei susidūrėte su techniniais sunkumais arba turite pasiūlymų, kaip pagerinti patirtį freemeet, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba prieš priimdami sprendimą. Jūsų nuomonė yra vertinga, kad padėtumėte mums padaryti platformą malonesnę visiems vartotojams.
Svarbu pažymėti, kad freemeet yra visiškai nemokama pažinčių platforma. Jei buvote užsiprenumeravę papildomas funkcijas, skirtas padidinti jūsų matomumą, žinokite, kad šios paslaugos yra visiškai pasirenkamos. Ištrynus paskyrą, bus automatiškai nutraukta prieiga prie visų šių privilegijuotų funkcijų. Prieš tęsdami, įsitikinkite, kad atsisiuntėte savo nuotraukas ar svarbias žinutes, nes šis veiksmas yra negrįžtamas.
Galutinio ištrynimo procedūra
Jei esate tikri, kad norite palikti freemeet bendruomenę, galite ištrinti savo paskyrą atlikę šiuos paprastus veiksmus tiesiai iš savo asmeninės erdvės:
- Prisijunkite prie savo freemeet paskyros naudodami savo įprastus prisijungimo duomenis.
- Eikite į skyrių Nustatymai, esantį pagrindiniame meniu arba profilio piktogramoje.
- Susiraskite skirtuką, pavadintą Paskyros valdymas arba Privatumas.
- Pasirinkite parinktį Visam laikui ištrinti my paskyrą.
- Patvirtinkite savo pasirinkimą įvesdami slaptažodį, kad patvirtintumėte saugumo procedūrą.
Patvirtinus šiuos veiksmus, jūsų profilis taps nebegatomas kitiems bendruomenės nariams. Jūsų paskyra bus nedelsiant pažymėta ištrynimui, nutraukiant bet kokią galimą sąveiką svetainėje.
Kas nutinka jūsų duomenims po ištrynimo?
Jūsų privatumo apsauga yra didžiausias freemeet prioritetas. Kai paprašote ištrinti savo paskyrą, pradedame saugų jūsų asmeninės informacijos, saugomos mūsų serveriuose, valymo procesą.
- Saugojimo laikotarpis: Remiantis mūsų privatumo politika, jūsų asmens duomenys saugomi 30 dienų laikotarpį po jūsų prašymo. Tai suteikia jums nedidelį laiko tarpą atsitiktinio ištrynimo atveju.
- Galutinis ištrynimas: Pasibaigus šiam 30 dienų laikotarpiui, visi jūsų duomenys, įskaitant nuotraukas, iškeistus pranešimus ir paieškos nuostatas, bus visiškai ištrinti iš mūsų duomenų bazių.
- Anonimizavimas: Kai kurie apibendrinti duomenys gali būti saugomi vidaus statistikos tikslais, tačiau jie bus visiškai anonimizuoti ir jokiu būdu negalės būti susieti su jūsų tapatybe ar ankstesne paskyra.
Jei persigalvosite ir norėsite sugrįžti į freemeet po galutinio ištrynimo, turėsite susikurti naują paskyrą, nes atkurti savo seno profilio ar pokalbių istorijos nebus įmanoma.