Kas gali peržiūrėti my profilį freemeet platformoje?
Savo platformą freemeet sukūrėme tam, kad galėtumėte susipažinti visiškai ramiai. Pagal numatytuosius nustatymus jūsų profilis pasiekiamas tik mūsų svetainėje užsiregistravusiems nariams. Tai reiškia, kad paieškos varikliai, pavyzdžiui, „Google“, negali indeksuoti jūsų profilio, o neprisijungęs asmuo negalės matyti jūsų nuotraukų ar asmeninės informacijos.
Ypatingą dėmesį skiriame jūsų duomenų konfidencialumui. Apribodami asmeninės erdvės matomumą tik bendruomenės nariams, užtikriname, kad bendrausite saugioje aplinkoje, skirtoje tik tiems, kurie nori užmegzti naujų pažinčių.
Kaip valdyti savo informacijos matomumą?
Jūs visiškai kontroliuojate tai, kuo dalinatės su kitais nariais. Nors jūsų profilį mato tik registruoti vartotojai, matomą informaciją galite koreguoti privatumo nustatymuose. Svarbu priminti, kad freemeet yra nemokama pažinčių svetainė: jums nereikia mokėti, kad apsaugotumėte savo privatumą ar bendrautumėte su kitais.
Štai keletas patarimų, kaip išlaikyti savo matomumo kontrolę:
- Niekada nesidalykite jautria informacija, pavyzdžiui, tiksliu adresu, telefono numeriu ar darboviete, tiesiogiai savo viešajame aprašyme.
- Pasirinkite nuotraukas, kurios jus gerai reprezentuoja, tačiau venkite kadrų, kurių fone matosi atpažįstami jūsų namų elementai.
- Naudokitės vidine žinučių sistema, kad geriau susipažintumėte, prieš nuspręsdami (jei to norite) pasidalinti savo asmeniniais kontaktais su kitu nariu.
„Premium“ statuso vaidmuo freemeet platformoje
Dažnai kyla klausimas, ar perėjimas prie mokamos paslaugos keičia profilio matomumą. freemeet nori priminti, kad bazinė paslauga yra visiškai nemokama. „Premium“ prenumerata yra pasirenkama parinktis, leidžianti pasiekti profilio iškėlimo įrankius arba išplėstinius paieškos filtrus, tačiau ji jokiu būdu nėra būtina jūsų privatumui apsaugoti.
Nesvarbu, ar esate nemokamas vartotojas, ar narys, pasirinkęs „Premium“ parinktį, matomumo taisyklės lieka tokios pačios: jūsų profilis ir далі išlieka nematomas pašaliniams interneto vartotojams, nesantiems svetainėje. Mūsų prioritetas – pasiūlyti jums sklandžią ir saugią patirtį. Jei turite kokių nors abejonių arba norite laikinai paslėpti savo profilį, bet kuriuo metu galite apsilankyti savo paskyros skyriuje „Nustatymai“, kad įjungtumėte „Nematomo“ režimą arba sustabdytumėte veiklą.